A panzióról

Panziónk Balatonkeresztúron, a 7-es úttól 200 méterre, csendes nyugodt környezetben található.

10 fürdőszobás és 1 fürdőszoba nélküli, 2, 3, 4, illetve 5 ágyas szobákkal várjuk vendégeinket. 31 fő elszállásolására van lehetőségünk melyet gyerekágyak betételével tudunk emelni.

Udvarunk több mint 3000 négyzetméteres, így jó lehetőséget nyújt sporttevékenységekre is, pl. futballozás, tollaslabdázás. Lehetőség van fedett helyen ping-pongozni és csocsózni is. Az udvaron játszótér várja a gyermekeket. A panzió területén lovaglási lehetőség és előre bejelentett időpontban lovas kocsizási lehetőség is van akár borkóstolási lehetőséggel egybekötve is.

Bármely szobában és bármely időpontban kíván megszállni akár csak egy napra, egyedül, vagy családjával, barátaival, állunk rendelkezésére. Gyermekek számára 3 éves korig ingyenes, 3 és 14 éves kor között mindössze 3500Ft/éj a panzióban tartózkodás ára. Kisállatokkal is szeretettel várjuk! Különlegesség: 30 m2-es dupla családi szobában, három különálló helyiségben élvezheti vendégszeretetünket, szobánként akár 5 főig.

A panziótól néhány 100 méterre található egy kis sportrepülőtér ahol sárkányrepülővel és előre megbeszélt időpontban motoros géppel sétarepülés is szervezhető a Balaton fölé, igény szerint még ejtőernyős tandemugrásra is van lehetőség.

Balatonkeresztúr keleti oldalán egy népszerű, 10 km-es csatorna várja a horgászat szerelmeseit, melyet panziónktól néhány száz méterre szintén megtalál. A községben hajókikötő, illetve sétány, kiváló fagyizó és több szórakozóhely is található.

A Balaton 500 méterre van. Itt egy elég egyszerű szabad strand található, de a színvonalas fizetős strand is elérhető 1 km-en belül. Rossz idő esetén sem kell lemondani a strandolásról, mert Marcaliban fedett termálfürdőben remekül szórakozhat együtt az egész család, amely panziónktól 20 perces autóútra található.

A panzióban lehetőség van grillsütésre, bográcsozásra és vaslapos sütésre is. A szobákban nincs ugyan hűtőszekrény, de az étteremrészben 3 nagy hűtő áll a vendégek részére.

Az áraink az áfát igen, de az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.